Prva velika šansa

UniCredit Bank a.d. Banja Luka kroz program plaćene stručne prakse pruža priliku studentima završne godine fakulteta da svoja prva praktična iskustva steknu u međunarodnoj kompaniji koja promoviše radu u motivišućem i izazovnom okruženju koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet.

UniCredit Bank a.d. Banja Luka i ove godine pruža priliku studentima završnih godina fakulteta ekonomskog, pravnog i informatičkog usmjerenja da, u međunarodnoj kompaniji koja promoviše rad u motivišućem i izazovnom okruženju koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet, steknu svoja prva praktična iskustva kroz program plaćene stručne prakse „Prva Velika Šansa“.
Studenti će imati priliku da, tokom 6 mjeseci trajanja stručne prakse, uče i razvijaju se kroz rad na konkretnim zadacima glavnih poslovnih područja u Banci uz mentorsku podršku kolega unutar Banke.
U kratkom snimku u nastavku imate priliku da čujete kratko predstavljanje i izjave na temu „Prva Velika Šansa“ vaših kolega sa fakulteta, a naših kolega iz Banke, koji su nakon programa postali dio UniCredit Banke i došli do svog prvog zaposlenja. ( https://youtu.be/x7m7akS95Ao )


Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste svoju Prvu i Veliku Šansu i to slanjem prijave koja će da sadrži biografiju i motivaciono pismo na mail hr@unicreditgroup.ba, pod naslovom „Prva Velika Šansa“.
Rok za dostavljanje prijava je 30.06.2019. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo