Informacije za klijente UniCredit Bank Banja Luka

 

Poštovani klijenti,

Zdravlje i sigurnost su naš osnovni prioritet stoga želimo vas obavijestiti o UniCredit Bank Banja Luka mjerama opreza i posebnim instrukcijama koje se odnose na zaštitu zdravlja naših klijenata i zaposlenih.

Obavještavamo vas da smo privremeno smanjili broj šaltera i zaposlenih u filijalama u gradovima Banja Luka, Čelinac, Laktaši i Srbac kako bismo u skladu sa trenutnom situacijom preventivno djelovali, ali i obezbijedili nesmetano funkcionisanje filijale.

Takođe, obavještavamo vas da je došlo do promjene u režimu radnog vremena svih filijala UniCredit Bank Banja Luka na način da određeni broj filijala radi svaki radni dan do 13:00h, dok ostale filijale Banke rade svaki radni dan do 15:00h. Dodatno, subota je neradni dan za sve filijale UniCredit Bank Banja Luka do daljnjeg. 

Aktuelne informacije o izmjenama i novom rasporedu radnog vremena filijala UniCredit Bank Banja Luka pronađite ovdje

Klijentima u Banjoj Luci na usluzi je i vanjski šaltere svaki radni dan od 08:00h do 15:00h koji se nalazi iza Centrale Banke.

Molimo vas da svoje redovne potrebe za bankarskim uslugama planirate u skladu sa navedenim radnim vremenom filijala.

Naglašavamo, da su u svim Filijalama UniCredit Bank Banja Luka širom Republike Srpske na snazi pojačanje mjere prevencije za klijente i zaposlene, u okviru kojih radnici obezbjeđenja usmjeravaju klijente, regulišu  redove te dopušteni broj klijenata koji ulazi u prostorije Filijale. Od izuzetne važnosti je da se između klijenata međusobno, kao i klijenata i zaposlenih banke poštuje mjera rastojanja od 1 metra. 

Istovremeno, obavještavamo vas da svi digitalni kanali banke rade neometano i da maksimalno koristite usluge bankomata, elektronskog i mobilnog bankarstva. 

Zahvaljujemo se svim klijentima na razumjevanju i saradnji, te molimo za maksimalnu odgovornost pri poštovanju uvedenih preventivnih mjera.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo