UniCredit Bank Banja Luka na prvo mjesto stavlja zadovoljnog klijenta, pa su u skladu sa tim svi proizvodi i usluge kreirani tako da donose niz benefita i najpogodnije moguće uslove. Naša želja je da dragocjeno vrijeme potrošite na sve vama važne životne trenutke, što manje vremena provodeći u administrativnim poslovima, kao i da lojalnost nagradimo brojnim akcijama i pogodnostima. U skladu sa tim, izdvajamo pet naših proizvoda i usluga koje će značajno uštediti najvažnije resurse koje imamo: vrijeme i novac.

1. Mobilno bankarstvo (m-bank)

Na prvom mjestu nalazi se usluga mobilnog bankarstva, koja omogućava da sa bilo koje lokacije i u bilo kom trenutku vršite potrebne bankarske poslove. To znači da ćete uštediti mnogo vremena koje biste inače proveli čekajući u redu. Naše mobilno bankarstvo je potpuno sigurno i jednostavno u pogledu korisničkog iskustva, a sve što treba da imate kako biste ga koristili jeste internet. Naravno, prije toga je ovu uslugu potrebno aktivirati u banci. Spisak m-bank usluga, detaljna uputstva i sve ostale važne informacije možete pronaći ovdje.

2. Modula paket

Modula paket je posebno kreiran paket koji u svom osnovnom obliku uključuje tekući račun, debitnu MasterCard karticu i uslugu mobilnog bankarstva, sa veoma povoljnom mjesečnom naknadom koja iznosi 3,95 KM. Ovaj paket donosi veliku uštedu na godišnjem nivou, jer bi ugovaranje svih navedenih usluga individualno značilo i primjetno veću mjesečnu naknadu. Osnovnom paketu je moguće dodati i niz drugih proizvoda i usluga sa povoljnijim cijenama, a koji sve su dostupni pogledajte i izračunajte putem našeg modula kalkulatora.

3. Instant izdavanje kartica

U našim filijalama možete veoma brzo dobiti svoju Visa kreditnu ili MasterCard debitnu karticu. Ovo se realizuje putem usluge instant izdavanja kartica, što znači da klijent banke karticu dobija odmah po potpisivanju ugovora, nakon čega, ukoliko se odlučite za Visa kreditnu karticu, imate mogućnost plaćanje na rate na 5300 prodajnih mjesta.

4. Plaćanje na rate + 10% popusta

Još jedna pogodnost koju možete ostvariti korištenjem Visa kreditnih kartica jeste gore pomenuto plaćanje na rate na ukupno 5300 prodajnih mjesta sa kojima UniCredit banka ima potpisan ugovor, pri čemu na odabranim mjestima možete ostvariti i dodatnih 10% popusta za plaćanje na rate. Ova akcija traje do 30.6, a spisak odabranih trgovina koje odobravaju popust pronađite ovdje.

5. UniCredit Bank i m:tel – “Pređi na bolje”

U saradnji sa kompanijom m:tel, UniCredit Bank Banja Luka je pokrenula akciju “Pređi na bolje”. Šta to znači? Ukoliko pređete sa Dopune na Pretplatu ili jednostavno na m:tel mrežu dobijate 100 KM na UniCredit MasterCard Dopunjivoj kartici + uz S Net tarifu 8 GB mobilnog interneta, a UniCredit poklanja i mobilno bankarstvo u Modula paketu za prva tri mjeseca. Sve o ovoj akciji možete pročitati ovdje.