U svijetu Visa kartica, status najprestižnije nosi Visa Gold kartica koja je svojevrstan pokazatelj društvenog statusa. Pored činjenice da spada u premium kategoriju i da se može koristiti u zemlji i inostranstvu, ova revolving kartica omogućava korisnicima brojne pogodnosti, a koje uključuju visok mjesečni limit, plaćanje na rate, brojne popuste i još mnogo toga. Zbog svega navedenog je izuzetno poželjna, pa u nastavku teksta pročitajte koje tačno pogodnosti donosi i kako može biti vaša.

Visa Gold je kartica sa odobrenim kreditnim limitom do 10 000 KM, što zavisi od same kreditne sposobnosti nosioca. Minimalan procenat mjesečne otplate bira svaki korisnik, a kreće se od 5 do 100%.  U slučaju transakcija na prodajnim mjestima sa kojima nije ugovoreno plaćanje na rate bez kamata, visina otplate iznosi 5% mjesečno.

Sredstvima se može pristupiti 24 sata dnevno, na bankomatima ili putem POS terminala, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a sa ovom zlatnom karticom moguća je i hitna isporuka gotovine, iznosa do 2000 USD/1500 EUR.

Brojni su popusti i ponude koje VISA kartice (kako Gold, tako i sve ostale) omogućavaju širom svijeta, zbog čega su, između ostalog, i veoma poznate. U skladu sa navedenim, do kraja godine posebne pogodnosti možete ostvariti kod Visa premium partnera, pa tako Mango, Okaidi, Gerry Weber, Naš dom i hotel Grad Sarajevo odobravaju 10% popusta kod plaćanja ovom prestižnom karticom, dok kupovinom u Tehno Mag radnjama ostvarujete 3% popusta. Više detalja o ovoj ponudi pronađite ovdje, a sve ostale popuste i ponude pogedajte na zvaničnom Visa sajtu.

Kako biste dobili Visa Gold karticu i iskoristili sve ove prednosti, potrebno je da u najbližoj filijali podnesete zahtjev za izdavanje iste. Kartica važi ukupno tri godine, tokom kojih se plaća članarina u iznosu od 1,66 KM mjesečno (članarina se naplaćuje na godišnjem nivou). Nakon izdavanja, korisnik ima mogućnost podizanja do 2000 KM i potrošnje do 10 000 KM dnevno.

Ukoliko vam je prepoznatljivost bitna, a sigurnost na prvom mjestu, Visa Gold kartica je najbolji odabir koji možete napraviti. Sa ovom karticom imaćete tri kartice u jednoj: karticu za kupovinu na rate bez kamata i naknada, karticu sa beskamatnom odgodom plaćanja i kreditnu karticu. Pored toga, dinamiku plaćanja birate sami, riješićete se suvišne papirologije, na raspolaganju će vam biti i VISA Global Customer Assistance Service za sve eventualne probleme, nejasnoće i hitne slučajeve, a dobićete i besplatnu medicinsku i pravnu pomoć u inostranstvu.

Više informacija o Visa Gold pronađite ovdje ili pozovite naš besplatan info telefon 080 051 051.