Upravljajte računima iz vašeg doma!

Znamo da je važno da bude u mogućnosti platiti svoje račune ili provjeriti stanje na računu u bilo koje vrijeme. Iz tog razloga, stvorili smo rješenje koje Vam to omogućuva bez potrebe da napuštate Vaš dom.

Ja sam dinamična osoba i želim imati stalan pristup mom računu u banci. Želim biti u mogućnosti izvršiti plaćanja bez potrebe da da idem u banku! Pored toga, želim da ostvarim uštedu! Kako je to moguće?

Pogledaj rješenje!

Elektronsko bankarstvo vam omogućava pristup gotovo svim uslugama koje su dostupne u našim filijalama. Koristeći naše elektronsko bankarstvo imate mogućnost  uštede na naknadama za plaćanje računa i režijskih troškova. Uštedjeti ćete i do 80% plaćajući račune putem E-ba u odnosu na šalter poslovnice. Pored toga,ostvarićete  uštedu i  u vremenu potrebnom za obavljanje transakcija. Vršite pregled stanja i prometa po računu, kao i plaćanja i prijenose 24/7, s bilo kojeg mjesta u zemlji i inostranstvu putem kompjutera  koji ima omogućen pristup Internetu.

Više detalja ovdje!

Želim lakši način kontrole plaćenih računa i režijskih troškova!

Pogledaj rješenje!

Čuvate potvrde o plaćanju sa šaltera kao dokaz o izvršenoj uplati računa? Nagomilali ste papirne potvrde u ladici? Plaćajući putem Elektonskog bankarstva potvrde su spremljene unutar aplikacije te ih jednostavno možete pronaći, proslijediti ili po potrebi isprintati.

Više detalja ovdje!

Želite brz pristup novcu?!

Pogledaj rješenje!

Ne gubite više vrijeme čekajući u redovima po filijalama Banke, kad Vam je na raspolaganju najraširenija mreža bankomata u Bosni i Hercegovini! U mogućnosti ste da brzo i jednostavno uplatite ili isplatite gotovinu, kao i izvršite provjerite stanje na računu. Dodatni bonus za korisnike naših  debitnih kartica predstavlja podizanje gotovine na bankomatima članica UniCredit Grupe bez naknade! Provjerite najbliži bankomat.

Više detalja ovdje!

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili
Spinning wheel animation

Loading