Želite li da se preselite u svoj vlastiti dom?

Bez obzira da li želite izgraditi kuću ili kupiti stan, uz naše stambene i hipotekarne kredite vi ste na korak od ostvarenja vaših snova. Na vama je samo da izaberete našu nisku i fleksibilnu kamatnu stopu!

Našao sam stan o kojem sam maštao. Umjesto da plaćam mjesečnu kiriju, ja bih radije plaćao ratu kredita i preselio u moj vlastitom dom!

Pogledaj rješenje!

Mi razumijemo vašu želju za novim domom, koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama. UniCredit Bank a.d. Banja Luka vam pruža finansiranje koje vam omogućuje da kupite kuću ili stan uz nisku mjesečnu ratu kredita, i dug period otplate. Provjerite kreditne opcije i samostalno izračunajte ratu kredita. Aplicirajte za kreditnu ponudu koja Vam najviše odgovara i krenite ka ostvarenju svojih snova!

Više detalja ovdje!

Imam manje od 35 godina, u braku sam i želim da kupim svoj prvi stan. Želim da kupim stan po povlaštenim kamatnim stopama! Koje mogućnosti mi stoje na raspolaganju?

Pogledaj rješenje!

Uz povlaštene kamatne stope Investiciono razvojne banke Republike Srpske vi ste na korak od svog vlastitog doma.

Više detalja ovdje!

Vrijeme je za obnavljanje mog doma. Želim da on postane ugodno mjesto za mene i moju porodicu kako bi mogli da uživamo u zajedničkim trenutcima!

Pogledaj rješenje!

Provjerite kreditne opcije te samostalno izračunate ratu kredita za potrebni iznos uređivanja Vašeg doma. Više detalja ovdje!

Želim da dugoročno ostvarim ušedu tako što ću svoj dom učiniti energetski efikasnijim!

Pogledaj rješenje!

Uz naše kredite za finansiranje energetske efikasnosti to vam je i omogućeno! Pored toga, učiniće nešto korisno i za prirodu i generacije koje dolaze.

Više detalja ovdje!

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili
Spinning wheel animation

Loading