Želim da putujem u inostranstvo!

Vrijeme za putovanje! Kako bi moj put bio bezbrižan potreban mi je pouzdan finansijski partner.

Želim karticu koja mi nudi mogućnost finansiranja u inostranstvu!

Pogledaj rješenje!

Naše kreditne kartice vam nude mogućnost plaćanja i isplate gotovine u inostranstvu. Napravite poređenje kreditnih kartica i odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Više detalja ovdje!

Ne želim da prilikom putavanja na odmor rizikujem noseći veliku količinu novca u gotovini? Želim da plaćam debitnom karticom?

Pogledaj rješenje!

Mi vas prdžavamo u tome! Korištenje kartice u inostranstvu  za plaćanja i podizanje gotovine je brz, praktičan i siguran način, a takođe  štedi vaše  vrijeme potrebno za konverziju valuta. Korisnici naših kartica mogu podizati gotovinu bez naknade na gotovo 19.000 bankomata članica UniCredit Grupe u 15 evropskih zemalja.

Više detalja ovdje!

Želim da priuštim sebi i svojoj porodici putovanje koje ćemo pamtiti cijeli život!

Pogledaj rješenje!

Naši Nenamjenski krediti vam omogućavaju raspolaganje gotovinom i finansiranje različitih potreba! Ne sputavajte svoje želje, ostvarite ih uz našu podršku!

Više detalja ovdje!

Bojim se da će mi ponestati novca u putu! Želim dodatnu sigurnost u slučaju neočekivanih troškova!

Pogledaj rješenje!

Dopušteno prekoračenje po tekućem računu predstavlja vašu „rezervu“ koja će vam osigurati fleksibilnost u slučaju neočekivanih troškova!

Više detalja ovdje!

Želim na putovanju imati pristup mom računu, kao i mogućnost plaćanja!

Pogledaj rješenje!

Pristup vašem računu u inostranstvu, omogućen vam je  uz pomoć našeg  Elektronskog bankarstva. Izvršite pregled stanja i prometa po računu, kao i plaćanja i prenose 24/7, s bilo kojeg mjesta u zemlji i inostranstvu!

Više detalja ovdje!

Želim imati osiguranu pomoć na putu prilikom putovanja u inostranstvo!

Pogledaj rješenje!

Jedinstvena usluga pomoći u kući i na putu  na području BiH, te medicinskih usluga i usluga vezanih uz putovanja u inostranstvo  omogućena je u saradnji s Mondial Assistance Centrom. Postanite korisnik naših paket računa u okviru kojih se nudi ova usluga.

Više detalja ovdje!

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili
Spinning wheel animation

Loading