Želim štedjeti za bolju budućnost!

Da biste bili sigurni da je vaša štednja biti na sigurnom, kako biste bili u mogućnosti da ostvarite dodatni prihod, preporučujemo vam da odaberete neki od ponuđenih štednih proizvoda.

Želim odvajati dio novca koji trenutno ne koristim i ostvariti dodatni prihod u obliku kamate!

Pogledaj rješenje!

Za Vas smo pripremili različite ponude oročene štednje. Favorit štednja Vas nagrađuje ako svoja oročena sredstva čuvate u štednji tokom cijelog razdoblja trajanja oročenja. Klasična oročena štednja vam osigurava isplatu kamate po isteku ugovorenog roka oročenja. Rentna štednja Vam pruža mogućnost raspolaganja kamatom u periodu trajanja oročenja.  Na vama je da odaberete vrstu štednje, iznos koji možete uplatiti i broj mjeseci oročenja.

Više detalja ovdje!

Želim, s vremena na vrijeme, odvajati određeni iznos novca i uplaćivati na štednju!

Pogledaj rješenje!

Odaberite štednju koja će Vam osigurati maksimalnu fleksibilnost.  Otvorena štednja pruža mogućnost višestrukih uplata na štedni račun, ali i isplata sredstava tokom perioda oročenja.

Više detalja ovdje!

Želim da budućnost mog djeteta bude sigurna. Želim mu priuštiti najbolje obrazovanje i najbolje životne uslove. Kako mogu to učiniti?

Pogledaj rješenje!

Odlaskom u vrtić, u školu ili na fakultet  rastu potrebe Vašeg djeteta. Izaberite dječiju štednju gdje sredstvima raspolažite nakon isteka oročenja uz pripisanu kamatu!

Više detalja ovdje!

Želim sačuvati štednju a istovremeno mi je potrebna gotovina!

Pogledaj rješenje!

Uz našu ponudu i to je moguće. UniCredit Bank a.d. Banja Luka  je omogućila za vas realizaciju kredita s pokrićem u depozitu  odnosno-Lombardni kredit.

Više detalja ovdje

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili
Spinning wheel animation

Loading