Bankarstvo u pokretu

Stalno ste u žurbi? Dosadilo Vam je stajanje u redovima? Nemate vremena otiću i Filijalu i platiti Vaše račune? Hitno Vam je potrebna gotovina? Imamo rješenje za Vas! Naša usluge štede Vaše vrijeme i novac!

M-bank


Sa uslugom Mobilnog bankarstva (m-bank) na mobilnom uređaju brzo, jednostavno i sigurno pristupate vlastitim finansijama kad god poželite! Na uređaju koji je stalno uz Vas možete pregledati stanje i promete po računima i karticama, kao i vršiti plaćanja, koristeći vrhunski dizajniranu aplikaciju sa jednostavnom navigacijom koja Vam omogućava da sve zahtjeve završite uz samo nekoliko klikova. Mobilno bankarstvo (m-bank) UniCredit Bank Banja Luka omogućava Vam da uštedite i do 80% na naknadama za plaćanje u odnosu na šalter filijala! Uz m-bank na jednostavan i siguran način možete plaćati režije i druge račune, prenositi novac na račune koje želite, ugovoriti e-uplatnicu (ispunjen nalog za plaćanje režijskih troškova), pronaći najbližu filijalu ili bankomat, te vršiti konverzije valuta unutar Vaših računa. M-bank aplikacija je zaštićena vrhunskom enkripcijom što omogućava sigurno korištenje usluge. Osim toga, aplikacija se automatski gasi nakon pet minuta ako se ne koristi, a svi važni podaci vezani za Vaše račune nisu sačuvani u mobilnom telefonu. Priuštite sebi modernu, jednostavnu i pouzdanu Banku pri ruci i ugovorite još danas m-bank uslugu u najbližoj filijali Banke!

Uputstvo za korisnike

E-uplatnica

Koliko me to košta?

Video uputstva

Blokada usluge

U slučaju gubitka, krađe, sumnje na zloupotrebu, ili zloupotrebu sredstava za identifikaciju i ovjeru, te saznanje ili sumnju da je neovlaštena osoba imala pristup Vašem elektronskom bankarstvu, pozovite naš besplatan kontakt telefon 080 051 051.

E-ba


Usluga elektronskog bankarstva je vaš odgovor na savremeni način života. Elektronsko bankarstvo Vam omogućava jednostavno i efikasno upravljanje vašim novčanim sredstvima! Obavljanje finansijskih transakcija, kao i pregleda stanja i prometa po računima i karticama vam je omogućeno sa bilo kojeg mjesta gdje postoji pristup Internetu.

Zašto Elektronsko bankarstvo i koje pogodnosti ostvarujem?

- Štedi vaš novac! Omogućava Vam do 80% niže naknade za obavljene transakcije

- Štedi vaše vrijeme!Nema dugih čekanja u redovima da bi platili račune. Stalna kontrola! U svakom trenutku možete provjeriti stanje na Vašem računu te obavljene transakcije.

- Omogućava vam bolje upravljanje troškovima! Elektronsko bankartstvo pruža Vam mogućnost da bolje razumijete na šta trošite novac.Možete odrediti svoj mjesečni proračun i vidjeti na šta trošite više nego što stvarno želite.

- Omogućava vam da lakše ispuniti svoje snove! Možete postaviti ciljeve štednje (novi telefon, odmor iz snova, novi bicikl) i Elektrosnko bankarstvo će Vam omogućiti da automatski stavite na stranu novac kako bi lakše ostvarili svoj san.

Uputstvo za korisnike

E-uplatnica

Koliko me to košta?

Blokada usluge

U slučaju gubitka, krađe, sumnje na zloupotrebu, ili zloupotrebu sredstava za identifikaciju i ovjeru, , te saznanje ili sumnju da je neovlaštena osoba imala pristup Vašem elektronskom bankarstvu, pozovite naš besplatan kontakt telefon 080 051 051.

Bankomati


Hitno vam je potrebna gotovina? Želite da izvršite uplatu na vaš račun a da pri tome ne čekate u redu? Često putujete i podižete novac u inostranstvu?

Mi vam možemo pomoći!

Dobro došli u najveću mrežu bankomata u Bosni i Hercegovini! Kao posebnu povlasticu za korisnike debitnih katica UniCredit bank Banja Luka izdvajamo mogućnost podizanja gotovine bez naknade na gotovo 19 000 bankomata članica UniCredit Grupe u 15 Evropskih zemalja.

24-časovna zona


Moderno poslovanje podrazumijeva fleksibilno radno vrijeme! Naša 24 časovna zona je svojim neprekidnim radnim vremenom i uslugama prilagođena u potpunosti Vašim potrebama.

Usluge uplatno - isplatnog bankomata i dnevno - noćnog trezora

Usluge uplatno - isplatnog bankomata i dnevno - noćnog trezora u 24 časovnoj zoni na lokaciji u Ul. Marije Bursać 7 su dostupne sedam dana u nedelji i 24 časa dnevno. Pored podizanja novca na bankomatu i ostvarivanja uvida u stanje na računu ovde možete:

- Izvršiti polog gotovine na račun korištenjem uplatno-isplatnog bankomata

- Izvršiti polog gotovine - dnevnog pazara na račun korištenjem dnevno-noćnog trezora za pravna lica

Kako se koristi uplatno-isplatni bankomat?

Nakon ubacivanja kartice i unosa PIN-a potrebno je odabrati transakciju uplata gotovine. Novčanice u snopu je potrebno staviti u otvor na bankomatu koji će se prethodno otvoriti, Nakon što uređaj provjeri i izbroji novčanice na ekranu se pojavljuje utvrđen iznos pologa, Ako ste saglasni sa iznosom odaberite opciju nastavi, Vaš račun je odobren za potvrđeni iznos u roku od nekoliko minuta. Bankomat prihvata novčanice u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 KM koje mogu biti proizvoljno poredane u snopu prilikom polaganja u bankomat. Po jednoj uplati se može položiti maksimalno 50 novčanica, a dnevni limit za fizička lica je 2000 KM.

Dnevno - noćni trezor (DNT)

Dnevno – noćni trezor (DNT) je samouslužni uređaj koji se koristi za polaganje gotovine - dnevnog pazara u domaćoj valuti radi daljnje obrade i knjiženja na odgovarajući način i čini vam uslugu polaganja gotovine dostupnom i izvan radnog vremena filijala.

Kako koristiti DNT?

Rukovanje DNT-om je izuzetno jednostavno i sigurno. Da bi Vaš novac bio evidentriran na transakcionom računu otvorenom u našoj Banci dovoljna su samo četiri koraka: Zapakujte gotovinu zajedno sa uplatnim nalogom i specifikacijom gotovog novca u sigurnosnu PVC vrećicu za DNT, Provjerite da li je DNT spreman za rad, Očitajte bar kod sa vrećice na bar kod čitaču DNT-a, Ubacite sigurnosnu PVC vrećicu u za to predviđen otvor na DNT-u.

Kako postati korisnik DNT-a?

Da bi ste postali korisnik DNT-a dovoljno je da dostavite Zahtjev za korištenje dnevno-noćnog trezora nadležnom vođi poslovnog odnosa koji će pokrenuti proceduru za omogućavanje korištenja ovog uređaja. Ili nas kontaktirajte putem forme APLICIRAJ, koja se nalazi ispod.

Podrška korisnicima


Svjesni smo da je, između ostalog, naša adekvatna reakcija na svaki Vaš zahtjev ključ naše uspješne i dugoročne saradnje. Zbog toga Vam stoji na raspolaganju naša besplatna info linija 080 051 051 putem koje ste u mogućnosti da ekspresno, bez dodatnih troškova izvršite slijedeće:

- Prijavite gubitak ili krađu kartice,

- Dobiti adekvatnu podršku za korištenje usluge Elektronsko bankarstvo,

- Kao korisnik paket računa prijavite osigurani slučaj Mondial Assistance osiguranju,

- Dobijete sve potrebne informacije o našim proizvodima i uslugama.

Kontaktirajte nas, ipak smo mi tu zbog VAS!

Spinning wheel animation

Loading