Bankarstvo u pokretu

Stalno ste u žurbi? Dosadilo Vam je stajanje u redovima? Nemate vremena otiću i Filijalu i platiti Vaše račune? Hitno Vam je potrebna gotovina? Imamo rješenje za Vas! Naša usluge štede Vaše vrijeme i novac!

M-bank

Sa uslugom Mobilnog bankarstva m-bank na mobilnom uređaju brzo, jednostavno i sigurno pristupate vlastitim finansijama kad god poželite! Na uređaju koji je stalno uz Vas možete pregledati stanje i promete po računima i karticama, kao i vršiti plaćanja, koristeći vrhunski dizajniranu aplikaciju sa jednostavnom navigacijom koja Vam omogućava da sve zahtjeve završite uz samo nekoliko klikova. 

Uputstvo za korisnike
E-uplatnica

 

E uplatnica je usluga uz pomoću koje primate ispunjen nalog za plaćanje mjesečnih računa.

Uslovi za pružanje usluge e-uplatnice

Izjava o saglasnosti za ugovaranje e-uplatnice 

Blokada usluge

U slučaju gubitka, krađe ili sumnje na zloupotrebu pozovite naš besplatan kontakt telefon 080 051 051.

E-ba

Usluga elektronskog bankarstva je vaš odgovor na savremeni način života. Elektronsko bankarstvo Vam omogućava jednostavno i efikasno upravljanje vašim novčanim sredstvima! Obavljanje finansijskih transakcija, kao i pregleda stanja i prometa po računima i karticama vam je omogućeno sa bilo kojeg mjesta gdje postoji pristup Internetu.


Uputstvo za korisnike
E-uplatnica

E uplatnica je usluga uz pomoću koje primate ispunjen nalog za plaćanje mjesečnih računa.

Uslovi za pružanje usluge e-uplatnice

Izjava o saglasnosti za ugovaranje e-uplatnice 

Blokada usluge

U slučaju gubitka, krađe ili sumnje na zloupotrebu pozovite naš besplatan kontakt telefon 080 051 051.

Ispod možete preuzeti dokument sa odgovorima na najčešće postavljana pitanja.

NAJČEŠĆA PITANJA_E-BA PDF 189kB PREUZMI

Bankomati

Dobro došli u najveću mrežu bankomata u Bosni i Hercegovini! Kao posebnu povlasticu za korisnike debitnih katica UniCredit bank Banja Luka izdvajamo mogućnost podizanja gotovine bez naknade na gotovo 19 000 bankomata članica UniCredit Grupe u 15 Evropskih zemalja. Naša bankomatska mreža podržava kartične brendove: Visa, Visa electron, Maestro,  MasterCard.

Naši bankomati omogućavaju da jednostavno isplatite gotovinu, izvršite upit o stanju tekućeg računa i uplata gotovine na tekući/transakcijski račun.

Pronađite najbliži bankomat uz pomoć LOKATORA FILIJALA I BANKOMATA.

Dnevno-noćni trezor

Osim uplatnih bankomata u filijali Banja Luka, u ulici Marije Bursać 7, na raspolaganju vam je i Dnevno – noćni trezor (DNT) - samouslužni uređaj koji se koristi za polaganje gotovine - dnevnog pazara u domaćoj valuti radi daljnje obrade i knjiženja na odgovarajući način i čini vam uslugu polaganja gotovine dostupnom i izvan radnog vremena filijala.

Podrška korisnicima

Svjesni smo da je, između ostalog, naša adekvatna reakcija na svaki Vaš zahtjev ključ naše uspješne i dugoročne saradnje. Zbog toga Vam stoji na raspolaganju naša besplatna info linija 080 051 051 putem koje ste u mogućnosti da ekspresno, bez dodatnih troškova izvršite slijedeće:

  • Prijavite gubitak ili krađu kartice,
  • Dobiti adekvatnu podršku za korištenje usluge Elektronsko i mobilno bankarstvo (e-ba i m-bank),
  • Kao korisnik paket računa prijavite osigurani slučaj Mondial Assistance osiguranju
  • Dobijete sve potrebne informacije o našim proizvodima i uslugama.

Kontaktirajte nas, ipak smo mi tu zbog VAS!

Spinning wheel animation

Loading