Žene u biznisu

Kreditna linija namijenjena ženama u preduzetništvu koje žele da unaprijede postojeće ili razviju nove segmente svog poslovanja. UniCredit Bank Banja Luka preduzetnicama nudi finansiranje i savjetovanje, a sredstva mogu da se koriste u svrhe finansiranja poslovnih aktivnosti, odnosno za nabavku osnovnih i obrtnih sredstava, proširenje i modernizaciju poslovne djelatnosti, refinansiranje postojećih zaduženja i sl. Pravo učešća imaju sva pravna lica u kojima žena vrši neku od upravljačkih funkcija.

KREDITNA LINIJA

Nudimo korisna rješenja

koja će unaprijediti vaše poslovanje

Finansiranje

Trebate finansijsku podršku za vaše trenutne aktivnosti? Želite da unaprijedite svoje poslovanje? Zajedno ćemo pronaći rješenje koje vam najviše odgovara.

Proizvodi i usluge

Voditelji poslovnih odnosa svakodnevno rade na tome da vaše poslovanje dobro funkcioniše, da funkcioniše sve bolje i bolje. Budući da je svako poslovanje razvijeno na drugačiji način vrlo je važno da izaberete najbolje usluge i proizvode od kojih ćete imati benefite. Optimizacija vaših finansijskih resursa je važna za nas isto kao što je i za vas jer želimo da održimo dugotrajne veze.

Depoziti

Mala ušteda Vam može pomoći da postanete veliki! Ovo je idealno vrijeme za planiranje budućnosti vaše firme. Kako bi Vaš novac bio siguran, najbolja rješenja su oročeni depoziti ili štedni račun - a u tom slučaju trebate partnera koji je pouzdan, siguran i stabilan. Tradicija stara više od 100 godina, predstavlja upravo tu vrstu sigurnosti garancije i stabilnosti bankarskih proizvoda i usluga na tržištu.

Moji ciljevi