UniCredit

UniCredit je strategijski partner za male, srednje i velike kompanije kao i za javne ustanove i državna tijela, finansijske institucije i finansijske investitore i sponzore. Kultura inovativnog razvoja proizvoda i usluga na visokom nivou u UniCredit Bank Banja Luka igra značajnu ulogu u pružanju kvalitetnog finansijskog savjetovanja. Opredijeljeni za dugoročan partnerski odnos naši voditelji poslovnog odnosa kreiraju rješenja po mjeri u finansiranju, upravljanju gotovinom, depozitima, ulaganju i investicionom bankarstvu. UniCredit Internacionalni Centar - gdje su klijentima na raspolaganju voditelji poslovnog odnosa koji govore po nekoliko stranih jezika - u mogućnosti je da pruži podršku međunarodnim i internacionalnim kompanijama za upravljanje njihovim preduzećima izvan zemlje.

Internacionalni centar

Sa posvećenim pristupom i zaposlenima koji govore više stranih jezika i posjeduju znanje o tržišnim trendovima, bilo da ste strana ili multinacionalna kompanija mi možemo da vam pomognemo. Kod nas možete da obavite sve sa jednog mjesta, mi ćemo osigurati punu podršku u pružanju usluge prilagođene vašim potrebema.

OPŠIRNIJE

Žene u biznisu

Kreditna linija namijenjena ženama u preduzetništvu koje žele da unaprijede postojeće ili razviju nove segmente svog poslovanja. UniCredit Bank Banja Luka preduzetnicama nudi finansiranje i savjetovanje, a sredstva mogu da se koriste u svrhe finansiranja poslovnih aktivnosti, odnosno za nabavku osnovnih i obrtnih sredstava, proširenje i modernizaciju poslovne djelatnosti, refinansiranje postojećih zaduženja i sl. Pravo učešća imaju sva pravna lica u kojima žena vrši neku od upravljačkih funkcija.

Saznajte više o kreditnoj liniji Žene u biznisu

Finansiranje

UniCredit svojim klijentima nudi širok spektar finansijskih proizvoda, od jednostavnih do složenih rješenja za finansiranje i mnogo više od običnog kreditiranja.

Upravljanje gotovinom

UniCredit je lider na tržištu kada je u pitanju ponuda rješenja za upravljanje gotovinom i elektronsko bankarstvo. Naši zaposleni u upravljanju gotovinom uzimaju u obzir cijeli finansijski lanac uz poseban i individualan pristup svakom klijentu.

Depoziti i ulaganja

UniCredit Vam omogućava pristup tržištu kapitala zahvaljujući jednoj od najpovezanijih mreža Investicionog bankarstva u Evropi. Našu snagu predstavlja model koji podrazumijeva blisku interakciju voditelja poslovnog odnosa i specijalizovanih timova za razvoj proizvoda, koji su smješteni u Minhenu, Beču i Londonu.

Investiciono bankarstvo

UniCredit olakšava pristup specijalizovanim tržištima zahvaljujući jednoj od najbolje uspostavljenih mreža, nudeći kupcima kompletan portfolio usluga. Naš pristup se temelji na uskoj interakciji između klijenta i specijalizovanih timova za svaki proizvod.