Internacionalni centar

Kada planirate proširiti poslovanje izvan lokalnog tržišta, izuzetno je važno imati za pertnera moćnu banku. Podržani od strane globalne mreže UniCredit, UniCredit Bank Banja Luka Internacionalni centar pruža podršku onima koji su zainteresovani za BiH tržište ali i firmama koje planiraju izvozu druge zemlje u pronalaženje novih mogućnosti razvoja.

Naš tim se sastoji od stručnjaka koji posjeduju znanje o lokalnom tržištu i mogu pružiti podršku na nekoliko jezika. Zahvaljujući Službenicima za korisnike (Relationship Manager) naš pristup klijentima je individualan, a podrazumijeva primanje svih zahtjeva za informisanje, prožanje podrške u odabiru usluga banke - od jednostavnih poput otvaranja tekućeg računa do složenih finansijskih rješenja. Biti "Internacionalni Klijent" daje poseban status u našoj Banci. Možete uživati ​​povlašteni tretman u cijeloj Grupi UniCredit, i koristiti prednosti ušteda zbog efikasnog upravljanja inostranim aktivnostima.

Osim toga, na temelju naše bliske saradnje s drugim bankama u okviru Grupe UniCredit, nudimo najveću fleksibilnost i rješavanje birokratije s niskim financijskim transakcijama.

Otkrijte više mogućnosti s nama i iskoristite priliku za razvoj na drugim tržištima, zajedno s partnerom koji vam nudi više od lokalnog uspjeha.

 

Kontakti:

international.centerubb@unicreditgroup.ba

051/243-448

051/243-424

051/243-368

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niste pronašli potrebnu informaciju?

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate pitanje! Popunite formu i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo