Prva velika šansa

UniCredit Bank a.d. Banja Luka kroz program plaćene stručne prakse pruža priliku studentima završne godine fakulteta da svoja prva praktična iskustva steknu u međunarodnoj kompaniji koja promoviše radu u motivišućem i izazovnom okruženju koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet.

UniCredit Bank a.d. Banja Luka već četvrti ciklus za redom pruža priliku studentima završnih godina fakulteta ekonomskog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da, u međunarodnoj kompaniji koja promoviše rad u inspirativnom i izazovnom okruženju koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet, steknu svoja prva praktična iskustva kroz program plaćene stručne prakse „Prva Velika Šansa“.

 

Studenti imaju priliku da, tokom 3 mjeseca trajanja stručne prakse, uče i razvijaju se kroz rad na konkretnim zadacima glavnih poslovnih područja u Banci uz mentorsku podršku kolega unutar Banke.

U kratkom snimku u nastavku imate priliku da čujete kratko predstavljanje i izjave na temu „Prva Velika Šansa“ naših praktikanata i kolega, koji su nakon programa postali dio UniCredit Banke i došli do svog prvog zaposlenja (https://youtu.be/x7m7akS95Ao)

 

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave za novi ciklus i iskoriste svoju Prvu i Veliku Šansu i to slanjem prijave koja će da sadrži biografiju i motivaciono pismo na mail: hr@unicreditgroup.ba pod naslovom „Prva Velika Šansa“.

 

PRVA VELIKA ŠANSA 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo