U UniCreditu vjerujemo u banku za sve što vam je važno. Zajedno sa svim zaposlenicima posvećeno radimo na onome što je važno našim klijentima, zajednicama kojih smo dio i našim kolegama, a to znači pružanje stvarnih rješenja za stvarne potrebe, kako bismo postigli opipljiv rezultat.


#dowhatmatters je ono što zapravo jesmo i kakvi želimo biti. To je obećanje koje UniCredit Bank daje sadašnjim i budućim radnicima.

Šta za nas znači #DoWhatMatters?

Budimo najbolje u ljudima

Ljudi su naše najveće bogatstvo, puno su više od samo radnika. Naš je zadatak pomoći im da mogu dati najbolje od sebe kroz prijateljsko radno okruženje, koje će im pružiti podršku i ravnotežu privatnog i poslovnog života.

Gradimo našu budućnost zajedno

Svi doprinosimo našem zajedničkom uspjehu. Mijenjamo načine kako radimo i pronalazimo jednostavnija rješenja za složene izazove zahvaljujući našoj odlučnosti, kreativnosti i inovativnosti.

Ujedinjeni međunarodnom raznolikošću

Naša nas raznolikost nadahnjuje na saradnju i dijeljenje iskustava i perspektiva na globalnom nivou. Svaki glas, kultura i iskustvo obogaćuju našu zajednicu: One Bank, One UniCredit.

Osnažujemo svoje ljude kako bi rasli

Nadahnjujemo i izazivamo naše zaposlenike da nadmaše svoja očekivanja, kako bi postigli još veće ciljeve. Ulažemo u profesionalan i lični razvoj kroz različite prilike za učenje i razvoj.

Zato što u UniCreditu vi činite razliku

Tražite li radno okruženje u kojem su važni vaša kreativnost i inovativnost? Gdje vaše ideje, snovi i ambicije nama znače?

UniCredit Bank nudi izazovno poslovno okruženje, prilike za posao i razvoj karijere na različitim lokacijama i poslovnim područjima, od finansija do IT-a i sigurnosti, kako bismo vam ponudili priliku da zajedno s nama izgradite Banku budućnosti.

 

Saznajte više o našoj organizaciji i otkrijte naše razvojne programe.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo