Obavještenje za klijente

 

Izmjena mjesečne naknade za MODULA paket 

 

Poštovani klijenti, 

Obavještavamo Vas da će od 01.01.2022. godine doći do izmjene mjesečne naknade za osnovni MODULA paket. Mjesečna naknada za osnovni MODULA paket koji uključuje tekući račun, debitnu karticu i mobilno bankarstvo iznosi 3,95 KM, a od navedenog datuma iznosiće 4,75 KM za klijente do 65 godina starosti po novoj tarifi naknada za proizvode i usluge u poslovima sa fizičkim licima. Za klijente studente, koji su dostavili potvrdu da su i dalje studenti, naknada osnovnog MODULA paketa iznosi 0,00KM.

Izmjena mjesečne naknade za osnovni paket rezultat je unaprijeđenih funkcionalnosti aplikacije mobilnog bankarstva koja može adekvatnije da odgovoriti na potrebe klijenata, te u konačnici smanji vrijeme koje klijent provede u filijali banke.

Banka je 2020. godine tržištu predstavila novu moderniju verziju aplikacije mobilnog bankarstva. Osluškujući potrebe klijenata, m-bank aplikacija je dodatno unaprijeđena sa novim funkcionalnostima i drugu godinu zaredom proglašena najboljom mobilnom aplikacijom u bankarstvu.

Prateći zadovoljstvo i potrebe klijenata, UniCredit Bank Banja Luka u kontinuitetu radi na unapređenju digitalnih usluga i uvođenju novih tehnologija u rad, kako bismo olakšali poslovanje klijenta sa bankom.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 080 051 051 ili posjetite Vama najbližu filijalu.  

Hvala vam na povjerenju.

Vaša UniCredit Bank Banja Luka 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo