DOM, to je osjećaj

...a Como je dom

NAMJENSKI KREDIT za opremanje Vašeg doma

  • Izaberite po Vašoj mjeri

  • Bez troškova kamate

Kredit bez kamate za kupovinu u Como salonu namještaja

 U potrazi ste za novim komadom namještaja, renovirate vaš dom ili želite vašem domu pružiti modernu notu komfornosti uz internacionalne brendove? 

 

UniCredit Bank a.d. Banja Luka i Como salon namještaja u Banjoj Luci, uz širok izbor namještaja poznatih internacionalnih brendova, klijentima nude posebne pogodnosti koje se mogu ostvariti ukoliko se opredijelite za kupovinu putem namjenskog kredita za opremanje doma. 

 

Kreditna linija za opremanje doma u Como salonu namještaja u Banjoj Luci podrazumijeva namjenski kredit bez troškova kamate, sa rokom otplate do 36 mjeseci, maksimalnim iznosom do 50.000,00 KM, uz jednokratak trošak obrade kredita i polise osiguranja. 

 

 

Osim gore navedenih pogodnosti, na raspolaganju su vam i usluge Como arhitekata i dizajnera enterijera koji će vas posavjetovati i pružiti vam adekvatne usluge shodno vašim potrebama. 

 

Za sve potrebne informacije o načinu apliciranja za kredit i uslovima kreditiranja možete se informisati kod trgovaca u Como salonu, ili putem našeg besplatnog info telefona 080 051 051, kao i aplicirati putem linka ispod nakon čega će vas kontaktirati osoblje Banke koje će vam pružiti sve informacije o mogućnosti realizacije kredita i potrebnoj dokumentaciji. 

Como salon namještaja možete posjetiti na adresi Ivana Gorana Kovačića 203, u Banjoj Luci, dok cjelokupnu ponudu i asortiman namještaja možete pogledati na njihovoj zvaničnoj stranici.

 

Iskoristite pogodnosti i kupujte sa osjećajem.

BESPLATAN INFO TELEFON

Za sve informacije u vezi

kreditne linije pozovite 080 051 051

INFORMACIJE

o ponudi namještaja pronađite

kod trgovaca u Como salonu.

APLICIRAJTE

putem web stranice

i bićete kontaktirani za dalju realizaciju.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo