M-kartica

U samo par koraka svoju Mastercard karticu možete pretvoriti u m-karticu i plaćati mobilnom telefonom na prodajnim mjestima. 

 

#ostanikuci kupuj sigurno, kupuj online!

eKupi.ba i Visa su obezbijedili besplatnu dostavu na sve osnovne namirnice, kao i dodatnih 10% popusta za plaćanje Visa karticama, kako za osnovne namirnice i proizvode (kategorije: Osnovne namirnice i začini, Topli i hladni napici, Konzervisana hrana i gotova jela, Žitarice, namazi i slatkiši, Lična i kućna higijena, Sve za bebe), tako i za proizvode iz kategorija koje će omogućiti lakši život kod kuće (kategorije: Čitajmo knjige, Zabavimo se, Uredimo dom i vrt, Kućanski aparati, Sport u 4 zida, Laptopi, tableti, mobiteli za rad i učenje od kuće).

Više informacija pronađite ovdje

Matercard patrol taxi Unicredit Banjaluka

Plaćanje taxi usluga Mastercard platnim karticama

Krenite u pravom smjeru! 

Od sada u vozilima Patrol Taxi na području gradova Banja Luka i Bijeljina moguće je izvršiti plaćanja taxi usluga platnim karticama. 

Sve što je potrebno je da imate svoju Mastercard karticu sa sobom, zaustavite ili pozovete vozilo Patrol Taxija u navedenim gradovima na jedan od brojeva telefona, te plaćanje izvršite beskontaktno na POS aparatu u vozilu. Više informacija na www.patroltaxi.com i mastercard.ba

 

Cinestar BIH - Beskontaktni ponedeljak

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinestar, u periodu od 18 do 20 sati, za plaćanje jedne ulaznice, Mastercard poklanja još jednu ulaznicu na dar.

Pogodnosti je moguće ostvariti u Cinestar kinima u Bihaću, Banjaluci, Mostaru,Tuzli i Zenici.

 

 

Mastercard Online utorak - Cinestar

Za dvije online kupljene ulaznice sa Mastercar karticom, dobijate jednu ulaznicu gratis koju možete iskoristiti za bilo koji naredni utorak u roku od 30 dana od kupovine.

Saznajte više o Cinestar pogodnostima.

 

Plati Mastercard karticom i zasladi se uz najbolji kolač u Banjaluci

U restoranima Kazamat, Mala Stanica, Mac Tire Pub i Picerija Kod Brke, korisnici Mastercard®kartica mogu se zasladiti poslasticom iz Slatke radionice.

Kako bi ostvarili pravo na slatki vaučer, potrebno je ostvariti i minimalni iznos za potrošnju:

Mac Tire Pub - 40 KM

Picerija Kod Brke - 40 KM

Bar Restoran Mala stanica - 40 KM

Restoran Kazamat - 100 KM

 

Mastercard karticom plati za dostavu gratis – Ceger dostava

Platite svoju Ceger porudžbinu Mastercard® karticom i iznos dostave dobijate nazad kao vaš Ceger kredit, koji možete iskoristiti prilikom sledeće porudžbine.

Period trajanja promocije je od 01.03. - 31.12. 2021. godine. Više informacija o kampanji možete pogledati ovdje

 

 

Stručno mišljenje na dohvat ruke – Doktor kad mi treba

U saradnji sa prvim zdravstvenim portalom u BiH koji se bavi telemedicinom Doktor kad mi treba, Mastercard je kreirao dvije ponude:

 

Svi Mastercard korisnici: Za plaćanje konsultacija Mastercard karticama, korisnik ostvaruje popust od 30%.

Mastercard Premium korisnici: Za kupljeni start paket u iznosu od 20 eDOC kredita Mastercard Premium karticom, korisnik dobija dodatnih 20 EDOC kredita gratis.

Portal pruža mogućnost konsultacija, dobijanja zdravstvenih savjeta profesionalaca online, i sve to bez odlaska doktoru. 

Ponuda vrijedi do 30.09.2021. godine ili do isteka sredstava. Aplikacija za Android i iOS korisnike je dostupna ovdje.

Investirajte u projekt energetske efikasnosti na rate bez kamata i naknada uz podsticajni bonus!

Ugradite nove prozore i vrata, instalirajte peć ili kotao na biomasu i ostvarite podsticajni bonus – jednokratni iznos bespovratnih sredstava na Vaš račun! Za pogodnost mogu aplicirati svi korisnici UniCredit kreditnih kartica koji obave kupovinu energetski efikasnog proizvoda kod posebno označenih trgovaca, uz ispunjavanje potrebnih uslova.

 

Više informacija i detalja o ovoj ponudi pogledajte OVDJE.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo