M-kartica

U samo par koraka svoju Mastercard karticu možete pretvoriti u m-karticu i plaćati mobilnom telefonom na prodajnim mjestima. 

Svi korisnici m-kartice ostvaruju popust od 10% na svaku kupovinu u Kort marketu. 

Iznos popusta od 10% se vraća na tekući račun klijenta koji obavi transkaciju m-karticom u bilo kojem Kort marketu. 

 

#ostanikuci kupuj sigurno, kupuj online!

eKupi.ba i Visa su obezbijedili besplatnu dostavu na sve osnovne namirnice, kao i dodatnih 10% popusta za plaćanje Visa karticama, kako za osnovne namirnice i proizvode (kategorije: Osnovne namirnice i začini, Topli i hladni napici, Konzervisana hrana i gotova jela, Žitarice, namazi i slatkiši, Lična i kućna higijena, Sve za bebe), tako i za proizvode iz kategorija koje će omogućiti lakši život kod kuće (kategorije: Čitajmo knjige, Zabavimo se, Uredimo dom i vrt, Kućanski aparati, Sport u 4 zida, Laptopi, tableti, mobiteli za rad i učenje od kuće).

Više informacija pronađite ovdje

Matercard patrol taxi Unicredit Banjaluka

Plaćanje taxi usluga Matercard platnim karticama

Krenite u pravom smjeru! 

Od sada u vozilima Patrol Taxi na području gradova Banja Luka i Bijeljina moguće je izvršiti plaćanja taxi usluga platnim karticama. 

Sve što je potrebno je da imate svoju Mastercard karticu sa sobom, zaustavite ili pozovete vozilo Patrol Taxija u navedenim gradovima na jedan od brojeva telefona, te plaćanje izvršite beskontaktno na POS aparatu u vozilu. Više informacija na www.patroltaxi.com i mastercard.ba

 

Cinestar BIH - Beskontaktni ponedeljak

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinestar, u periodu od 18 do 20 sati, za plaćanje jedne ulaznice, Mastercard poklanja još jednu ulaznicu na dar.

Pogodnosti je moguće ostvariti u Cinestar kinima u Bihaću, Banjaluci, Mostaru,Tuzli i Zenici.

 

 

Mastercard Online utorak - Cinestar

Za dvije online kupljene ulaznice sa Mastercar karticom, dobijate jednu ulaznicu gratis koju možete iskoristiti za bilo koji naredni utorak u roku od 30 dana od kupovine.

Saznajte više o Cinestar pogodnostima.

 

Mastercard karticama plati za dostavu gratis

Ceger dostava na klik, koja vrši dostavu hrane iz restorana u Banja Luci, od sada nudi kartično plaćanje prilikom preuzimanja narudžbe.

Svi korisnici Mastercard kartica UniCredit Bank imaju dodatnu pogodnost - svake srijede, do 13h, dostava je gratis, a ponuda vrijedi do kraja 2020. godine.

Saznajte više

Plati Mastercard karticom i zasladi se uz najbolji kolač u Banjaluci

Od 15.7. u restoranima Kazamat, Mala Stanica, Mac Tire Pub i Picerija Kod Brke, korisnici Mastercard®kartica mogu se zasladiti poslasticom iz Slatke radionice.

Kako bi ostvarili pravo na slatki vaučer,potrebno je ostvariti i minimalni iznos za potrošnju:

Mac Tire Pub - 40KM

Picerija Kod Brke - 50KM

Bar Restoran Mala stanica - 70KM

Restoran Kazamat - 150KM

 

Započnite svoje putovanje sa mjesta koje vam je najbliže srcu i ovog ljeta odmorite u BIH uz Visa kartice!

Na odmoriubih.ba pronađite smještaj, ture, lokalne turističke ponude i iskusite svu ljepotu i gostoljubivost naše zemlje. Odlučite se za sigurnu online kupovinu Visa karticama i do 15.08. iskoristite 10% popusta.

Rezervišite vaš odmor na odmoriubih.ba.

 

Započni nešto neprocjenjivo uz ACC TAG uređaj koji poklanja Mastercard!

Koristite svoju Mastercard® karticu prilikom prve kupovine dopune za elektronsku naplatu cestarine na putevima JP Autoceste FBIH u vrijednosti od minimalno 50KM, i dobijate besplatno ACC TAG uređaj.

Dodatno, na uplaćeni iznos se dobija i dodatni bonus od 20%.

Ponuda počinje 10.8. i vrijedi za prvih 1500 korisnika.

 

Sve detalje i uslove kampanje možete pogledati ovdje.

Osvjezi svoje ljeto uz Mastercard

Nastavljamo sa osvježenjima ovog ljeta!

Provedite svoje slobodno vrijeme u aktivnom odmoru ili se prepustite uživanju, jer je vrijeme da započnete nešto neprocjenjivo. Iskoristite i pogodnosti prilikom posjete Panonskim jezerima u Tuzli - od sada za ulaz plaćen Mastercard karticom dobijate sladoled na poklon.

Ponuda vrijedi do 31.8.2020. godine. Više informacija o kampanji možete pogledati i ovdje.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo