M-kartica

U samo par koraka svoju Mastercard karticu možete pretvoriti u m-karticu i plaćati mobilnom telefonom na prodajnim mjestima. 

Svi korisnici m-kartice ostvaruju popust od 10% na svaku kupovinu u Kort marketu. 

Iznos popusta od 10% se vraća na tekući račun klijenta koji obavi transkaciju m-karticom u bilo kojem Kort marketu. 

 

#ostanikuci kupuj sigurno, kupuj online!

eKupi.ba i Visa su obezbijedili besplatnu dostavu na sve osnovne namirnice, kao i dodatnih 10% popusta za plaćanje Visa karticama, kako za osnovne namirnice i proizvode (kategorije: Osnovne namirnice i začini, Topli i hladni napici, Konzervisana hrana i gotova jela, Žitarice, namazi i slatkiši, Lična i kućna higijena, Sve za bebe), tako i za proizvode iz kategorija koje će omogućiti lakši život kod kuće (kategorije: Čitajmo knjige, Zabavimo se, Uredimo dom i vrt, Kućanski aparati, Sport u 4 zida, Laptopi, tableti, mobiteli za rad i učenje od kuće).

Više informacija pronađite ovdje

Matercard patrol taxi Unicredit Banjaluka

Plaćanje taxi usluga Mastercard platnim karticama

Krenite u pravom smjeru! 

Od sada u vozilima Patrol Taxi na području gradova Banja Luka i Bijeljina moguće je izvršiti plaćanja taxi usluga platnim karticama. 

Sve što je potrebno je da imate svoju Mastercard karticu sa sobom, zaustavite ili pozovete vozilo Patrol Taxija u navedenim gradovima na jedan od brojeva telefona, te plaćanje izvršite beskontaktno na POS aparatu u vozilu. Više informacija na www.patroltaxi.com i mastercard.ba

 

Cinestar BIH - Beskontaktni ponedeljak

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinestar, u periodu od 18 do 20 sati, za plaćanje jedne ulaznice, Mastercard poklanja još jednu ulaznicu na dar.

Pogodnosti je moguće ostvariti u Cinestar kinima u Bihaću, Banjaluci, Mostaru,Tuzli i Zenici.

 

 

Mastercard Online utorak - Cinestar

Za dvije online kupljene ulaznice sa Mastercar karticom, dobijate jednu ulaznicu gratis koju možete iskoristiti za bilo koji naredni utorak u roku od 30 dana od kupovine.

Saznajte više o Cinestar pogodnostima.

 

Mastercard karticama plati za dostavu gratis

Ceger dostava na klik, koja vrši dostavu hrane iz restorana u Banja Luci, od sada nudi kartično plaćanje prilikom preuzimanja narudžbe.

Svi korisnici Mastercard kartica UniCredit Bank imaju dodatnu pogodnost - svake srijede, do 13h, dostava je gratis, a ponuda vrijedi do kraja 2020. godine.

Saznajte više

Plati Mastercard karticom i zasladi se uz najbolji kolač u Banjaluci

U restoranima Kazamat, Mala Stanica, Mac Tire Pub i Picerija Kod Brke, korisnici Mastercard®kartica mogu se zasladiti poslasticom iz Slatke radionice.

Kako bi ostvarili pravo na slatki vaučer, potrebno je ostvariti i minimalni iznos za potrošnju:

Mac Tire Pub - 40 KM

Picerija Kod Brke - 40 KM

Bar Restoran Mala stanica - 40 KM

Restoran Kazamat - 100 KM

 

Pogodnosti plaćanja računa EPBIH za Mastercard korisnike kroz HuHu servis

 Od 15.9. kartično plaćanje računa Elektroprivrede BIH je omogućeno kroz HuHu aplikaciju.

Posebnu pogodnost na raspolaganju imaju svi korisnici Mastercard® platnih kartica kojima je omogućeno plaćanje EPBIH računa bez naknada u toku trajanja promotivne kampanje do 31. decembra 2020. godine.

Promotivni period traje od 15.9. do 31.12.2020. godine ili do isteka sredstava, a više informacija možete pogledati i ovdje.

*Plaćanje se može izvršiti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca.

**Plaćanje EPBIH računa se može izvršiti iz inostranstva, bez troškova provizije.

Promocija plaćanja mobilnim telefonom "Vaš mobilni je postao novčanik"

Svim korisnicima UniCredit Mastercard kartica, koji u periodu od 20.10. do 30.11.2020. godine izvrše minimum tri uspješna plaćanja u kumulativnom iznosu od minimum 20,00 KM koristeći uslugu mobilnog novčanika, će se u roku od 15 dana od dana trećeg korištenja usluge, izvršiti od banke povrat dijela već potrošenih sredstava u iznosu od 4,00 KM na račun Mastercard korisnika koji je povezan sa Mastercard karticom.

Više detalja možete pogledati ovdje. 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo