M-kartica

U samo par koraka svoju Mastercard karticu možete pretvoriti u m-karticu i plaćati mobilnom telefonom na prodajnim mjestima. 

 

#ostanikuci kupuj sigurno, kupuj online!

eKupi.ba i Visa su obezbijedili besplatnu dostavu na sve osnovne namirnice, kao i dodatnih 10% popusta za plaćanje Visa karticama, kako za osnovne namirnice i proizvode (kategorije: Osnovne namirnice i začini, Topli i hladni napici, Konzervisana hrana i gotova jela, Žitarice, namazi i slatkiši, Lična i kućna higijena, Sve za bebe), tako i za proizvode iz kategorija koje će omogućiti lakši život kod kuće (kategorije: Čitajmo knjige, Zabavimo se, Uredimo dom i vrt, Kućanski aparati, Sport u 4 zida, Laptopi, tableti, mobiteli za rad i učenje od kuće).

Više informacija pronađite ovdje

Matercard patrol taxi Unicredit Banjaluka

Plaćanje taxi usluga Mastercard platnim karticama

Krenite u pravom smjeru! 

Od sada u vozilima Patrol Taxi na području gradova Banja Luka i Bijeljina moguće je izvršiti plaćanja taxi usluga platnim karticama. 

Sve što je potrebno je da imate svoju Mastercard karticu sa sobom, zaustavite ili pozovete vozilo Patrol Taxija u navedenim gradovima na jedan od brojeva telefona, te plaćanje izvršite beskontaktno na POS aparatu u vozilu. Više informacija na www.patroltaxi.com i mastercard.ba

 

Cinestar BIH - Beskontaktni ponedeljak

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinestar, u periodu od 18 do 20 sati, za plaćanje jedne ulaznice, Mastercard poklanja još jednu ulaznicu na dar.

Pogodnosti je moguće ostvariti u Cinestar kinima u Bihaću, Banjaluci, Mostaru,Tuzli i Zenici.

 

 

Mastercard Online utorak - Cinestar

Za dvije online kupljene ulaznice sa Mastercar karticom, dobijate jednu ulaznicu gratis koju možete iskoristiti za bilo koji naredni utorak u roku od 30 dana od kupovine.

Saznajte više o Cinestar pogodnostima.

 

Plati Mastercard karticom i zasladi se uz najbolji kolač u Banjaluci

U restoranima Kazamat, Mala Stanica, Mac Tire Pub i Picerija Kod Brke, korisnici Mastercard®kartica mogu se zasladiti poslasticom iz Slatke radionice.

Kako bi ostvarili pravo na slatki vaučer, potrebno je ostvariti i minimalni iznos za potrošnju:

Mac Tire Pub - 40 KM

Picerija Kod Brke - 40 KM

Bar Restoran Mala stanica - 40 KM

Restoran Kazamat - 100 KM

 

Neprocjenjivi zimski trenuci – OC Jahorina

Mastercard i OC Jahorina - sigurna online kupovina ski karata

 

Koristite webshop OC Jahorina i uz samo par klikova, na siguran način i bezčekanja u redovima kupite svoje ski karte, dok vas uz Mastercard® karticu očekuju sljedeće pogodnosti:

  • Online kupovinom šestodnevne ski karte putem webshop-a, Mastercard korisnici dobijaju 1 dan skijanja gratis;
  • Online kupovinom trodnevne ski karte putem webshop-a, Mastercard korisnici dobijaju vaučer u vrijednosti od 5,00 KM koji mogu iskoristiti u Olimpijskom baru.

Kampanja traje do: 14.04.2021. ili do isteka zaliha.

Informacije i detaljan mehanizam kampanje su dostupni na oc.jahorina.com i mastercard.com .

 

DODATNO: Do 31.3.2021. godine, kupovinom dvodnevne ski karte Mastercard® karticom na prodajnim mestima OC Jahorina, korisnici dobijaju vaučer u vrednosti od 10KM koji mogu iskoristiti u Olimpijskom baru. Ponuda vaučera je ograničena na 150, a više detalja možete pogledati ovdje, kao i na mastercard.ba

 

Kroz HU HU plati i 5 KM ti se vrati

Popust od 5 KM na EPBiH račune uz Mastercard - putem HuHU aplikacije i bez naknade

Koristite svoju Mastercard karticu* za brzo, jednostavno i sigurno plaćanje računa Elektroprivrede BiH kroz HuHu mobilnu aplikaciju bez naknade i dodatno ostvarite pravo na umanjenje računa za 5 KM.

Umanjenje računa obračunava se odmah, na računu koji se upravo plaća, a jedan korisnik može ostvariti popust dva puta u toku trajanja kampanje, dakle za plaćanje februarskog i martovskog računa.

Period kampanje: 01.02.2021. - 01.04.2021. Informacije i detaljan mehanizam kampanje su dostupni na mastercard.com .

 

*Plaćanje se može izvršiti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca. Plaćanje EPBiH računa putem aplikacije se može izvršiti i iz inostranstva.

Mastercard karticom plati za dostavu gratis – Ceger dostava

Platite svoju Ceger porudžbinu Mastercard® karticom i iznos dostave dobijate nazad kao vaš Ceger kredit, koji možete iskoristiti prilikom sledeće porudžbine.

Period trajanja promocije je od 01.03. - 31.12. 2021. godine. Više informacija o kampanji možete pogledati ovdje

 

 

Stručno mišljenje na dohvat ruke – Doktor kad mi treba

U saradnji sa prvim zdravstvenim portalom u BiH koji se bavi telemedicinom Doktor kad mi treba, Mastercard je kreirao dvije ponude:

 

Svi Mastercard korisnici: Za plaćanje konsultacija Mastercard karticama, korisnik ostvaruje popust od 30%.

Mastercard Premium korisnici: Za kupljeni start paket u iznosu od 20 eDOC kredita Mastercard Premium karticom, korisnik dobija dodatnih 20 EDOC kredita gratis.

Portal pruža mogućnost konsultacija, dobijanja zdravstvenih savjeta profesionalaca online, i sve to bez odlaska doktoru. 

Ponuda vrijedi do 30.09.2021. godine ili do isteka sredstava. Aplikacija za Android i iOS korisnike je dostupna ovdje.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo