Započnimo

nešto neprocjenljivo

Vaš mobilni je postao novčanik.

  • Jednostavno i lako

  • Ostvarite pogodnosti

  • Plaćajte mobilnim telefonom

Vaš mobilni je postao novčanik

 

Bilo da se radi o svakodnevnoj kupovini, većoj nabavci, plaćanju u restoranima, ili o plaćanju računa, bez obzira gdje i u koju svrhu vršite plaćanje, uz m-karticu UniCredit bank a.d. Banja Luka novac vam je na dohvat ruke uz sigurno i jednostavno upravljanje sa vašeg pametnog uređaja u svakom trenutku.

 

Aktivirajte m-karticu i u svega nekoliko koraka u m-bank aplikaciji ostvarite posebne pogodnosti koje vam nudi Mastercard kampanja - "Vaš mobilni je postao novčanik" u periodu do 30.11.2020. godine. Plaćajte beskontaktno mobilnim telefonom na svim prodajnim mjestima putem POS terminala i ostvarite povrat dijela potrošenih sredstava direktno na vaš tekući račun.

 

Svi klijenti korisnici UniCredit Mastercard kartica koji imaju aktiviranu m-bank aplikaciju i m-karticu na njihovim mobilnim uređajima, te koji izvrše minimum tri uspješna plaćanja u kumulativnom iznosu od najmanje 20,00 KM koristeći uslugu m-kartice, će u roku od 15 dana od dana trećeg korištenja usluge dobiti povrat dijela već potrošenih sredstava u iznosu od 4,00 KM na vlastiti račun, od strane Mastercard-a.

Više detalja možete pogledati i ovdje.

 

 

 

U nastavku pogledajte kako aplicirati za Mastercard kartice, te preuzmite Korisničko uputstvo za m-karticu i u samo par koraka svoju Mastercard karticu pretvorite u mobilni novčanik te ostvarite pogodnosti plaćajući mobilnim telefonom na svim prodajnim mjestima. 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo