O nama

UniCredit je vodeća Banka u Bosni i Hercegovini, te članica UniCredit-a, uspješne panevropske komercijalne bankarske grupe.

UniCredit jeste i ostaće jednostavna i uspješna panevropska komercijalna banka sa potpuno integrisanim korporativnim i investicionim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi. 

unicredit grupa

UniCredit Bank Banja Luka

Naša vizija je da budemo “Jedna Banka, Jedan UniCredit”.
Sve što radimo kako bismo ostvarili svoju viziju temelji se na naših Pet osnovnih principa. Naš prvi prioritet, svakog trenutka i svakog dana, jeste da pružimo uslugu klijentima, i to najbolje što možemo (Klijent na prvom mjestu).
Kako bismo to činili, oslanjamo se na kvalitet i predanost naših ljudi (Razvoj zaposlenih), kao i na našu sposobnost da sarađujemo i ostvarujemo sinergiju kao „Jedna banka, jedan UniCredit“ (Saradnja i sinergija).
Pri tom, preuzimamo pravu vrstu rizika (Upravljanje rizikom), dok smo istovremeno disciplinovani u izvršavanju svoje strategije (Izvršenje i disciplina)

Poslovanje

Sa jasno utvrđenim ciljevima, angažovanjem stručnog i profesionalnog menadžerskog tima, dinamički postavljenom organizacijom poslovanja i tržišnom orijentacijom, UniCredit Bank Banja Luka je u kratkom vremenskom periodu postigla značajne rezultate i sve se više nameće kao ozbiljan kandidat za jednog od lidera u bankarskom sektoru i nosioca razvoja ekonomije u cjelini.

Mediji

Kontakt za medije:

Tel 387 51 243 654
Tel 387 51 243 314
press-bl@unicreditgroup.ba

Društvena odgovornost

Kao dio Grupe kojoj je sponzorisanje dio tradicije, UniCredit Bank Banja Luka posebnu sklonost ima ka kulturnim i umjetničkim projektima. Takođe u našoj tradiciji je i podržavanje socijalnih i društveno odgovornih projekata, kao i onih za zaštitu okoline. Vjerujemo u moć pružanja pozitivnog primjera te su u mnoge programe koje podržavamo uključeni upravo naši zaposleni.

Karijera

Ukoliko želite da svoju karijeru gradite i razvijate u izazovnom okruženju koje vas motiviše, gdje se njeguju timski rad i organizaciona kultura koja podstiče profesionalni i lični rast i razvoj, na pravom ste mjestu. Podržavajući individualne doprinose radnika i slušajući i uvažavajući povratne informacije nastojimo da stvorimo poslovno okruženje u kojem će sposobne, motivisne i odgovorne osobe pronaći put sopstvenog razvoja istovremeno doprinoseći cjelokupnom razvoju Banke. Pridružite nam se kako bismo zajedno pomjerali granice i proširivali vidike u oblasti bankarstva.