Grupa UniCredit

UniCredit je snažna panevropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integrisanim Korporativnim i investicionim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni domet, te prati i podržava svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.

UniCredit Bank Banja Luka

Prepoznatljiva po svom karakteru, dugogodišnjoj tradiciji i imidžu koji je stekla u javnosti i među klijentima, UniCredit Bank Banja Luka održava stare i gradi nove odnose i relacije po principu nova Banka - stari prijatelji.

Poslovanje

Sa jasno utvrđenim ciljevima, angažovanjem stručnog i profesionalnog menadžerskog tima, dinamički postavljenom organizacijom poslovanja i tržišnom orijentacijom, UniCredit Bank Banja Luka je u kratkom vremenskom periodu postigla značajne rezultate i sve se više nameće kao ozbiljan kandidat za jednog od lidera u bankarskom sektoru i nosioca razvoja ekonomije u cjelini.

Mediji

Kontakt za medije:

Tel 387 51 243 654
Tel 387 51 243 314
press-bl@unicreditgroup.ba

Društvena odgovornost

Kao dio Grupe kojoj je sponzorisanje dio tradicije, UniCredit Bank Banja Luka posebnu sklonost ima ka kulturnim i umjetničkim projektima. Takođe u našoj tradiciji je i podržavanje socijalnih i društveno odgovornih projekata, kao i onih za zaštitu okoline. Vjerujemo u moć pružanja pozitivnog primjera te su u mnoge programe koje podržavamo uključeni upravo naši zaposleni.

Karijera

Ukoliko želite da svoju karijeru gradite i razvijate u izazovnom okruženju koje vas motiviše, gdje se njeguju timski rad i organizaciona kultura koja podstiče profesionalni i lični rast i razvoj, na pravom ste mjestu. Podržavajući individualne doprinose radnika i slušajući i uvažavajući povratne informacije nastojimo da stvorimo poslovno okruženje u kojem će sposobne, motivisne i odgovorne osobe pronaći put sopstvenog razvoja istovremeno doprinoseći cjelokupnom razvoju Banke. Pridružite nam se kako bismo zajedno pomjerali granice i proširivali vidike u oblasti bankarstva.

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili