Impact Group Graduate program je osamnaestomjesečni program koji nudi jedinstvenu priliku da naučite više o bankarskim procesima, procedurama, kao i poslovanju na bankarskom tržištu. Prepustite se različitim poslovnim izazovima unutar grupacije koji su definisani prema ciljanom području razvoja, vašim interesima i preferencijama u karijeri, akademskoj pozadini, te poslovnim potrebama. Iskoristite priliku da radite na različitim poslovnim područjima, da učite brzo i gradite vašu profesionalnu mrežu.

Ako ste mladi diplomac s međunarodnim načinom razmišljanja i potencijalom za vođstvo, Impact je ono što tražite! Kandidati koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik i željni su da započnu karijeru širom organizacije, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke.

Svi zainteresovani pratite aktuelne oglase i svoje biografije mžete poslati na mail impact@unicredit.eu ili aplicirati online na www.unicreditgroup.eu/impact

Teoretsko znanje predstavlja temelj za budućnost, ali praktične pouke donose mudrost dublju od one koju stičemo teorijskim iskustvom i prvi su korak ka uspješnoj karijeri.

Izađite iz vaše komfort zone i pridružite se UniCredit timu jer možda ste baš vi nedostajući dio naše konačne slagalice!

 

Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na postdiplomskim i postdoktorskim studijima sa svrhom daljeg nastavka i proširivanja obrazovanja i naučno-istraživačkih aktivnosti zainteresovanih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

Ponuda finansijske podrške s različitim novčanim iznosima odnosi se na više oblike daljeg akademskog školovanja. Rokovi za prijavu kandidata su različiti, a zavise od akademskih institucija i vrste finansijske podrške koja je ponuđena.

Za detaljne informacije o različitim oblicima finansiranja akademskog školovanja posjetite internet stranicu UniCredit&Universities ili se obratite e-poštom na adresu unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo