Nagradna igra „Moja nagrada za praktične navike“ 

 

UniCredit Bank a.d. Banja Luka organizuje nagradnu igru od 15.10. do 15.12.2019. godine za sve korisnike usluge m-bank i m-kartice, te nagrađuje praktične navike svojih klijenata. 

 

Do juče zahtjevne bankarske transakcije sada postaju jednostavne, sigurne i dostupne svima, u bilo koje doba i na svakom mjestu upravo zbog prednosti koje nam omogućava mobilna aplikacija m-bank.

 

Uz sigurno-jednostavnu m-bank aplikaciju možete:

  • fleksibilno raspolagati svojim vremenom, 
  • samostalno obavljati svoje mjesečne obaveze,
  • bilo kada, bilo gde provjeriti stanje, izvršiti uplatu,
  • provjeriti kurs, stanje štednog računa, kartica ili lokaciju bankomata,
  • izvršiti beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom putem m-kartice (putem POS uređaja). 

i dodatno:

  • ostvariti pravo učešća u nagradnoj igri i osvoji jednu od 14 praktičnih nagrada i
  • ostvariti popust kod trgovca plaćanjem mobilnim telefonom putem m-kartice! Više detalja možete pronaći ovdje.

 

Uvjeri se u jednostavnost i praktičnost m-bank aplikacije! Aktivno koristi m-bank aplikaciju od 15.10. do 15.12.2019. godine, ostvari pravo učešća u nagradnoj igri i osvoji jednu od 14 praktičnih nagrada.

NAGRADE ZA PRAKTIČNE NAVIKE

informacije o glavnim i sedmičnim nagradama

E-Bike Ghost

Važno mi je da sam uvijek u pokretu. 

Uz m-bank UniCredit Bank Banja Luka uvijek ste u pokretu. Vaš pokret postaje još lakši i jednostavniji uz električno biciklo Ghost Hybrid Square kojim nagrađujemo praktične navike naših klijenata.

Ghost Hybrid Square može da Vas odveze do posla ili  da budete na vrijeme na sastanku od koga mnogo očekujete, i to bez i malo umora. Odličan je partner prilikom istraživanja okoline Vašeg mjesta, bilo da se radi o asfaltu ili makadamu.

Bicikl je opremljen aluminijumskim ramom, Shimano Deore (M6000) prenosnim sistemom i hidrauličnim kočnicama. Elektro-pogonski sistem je Bosch Performance CX, sa baterijom kapaciteta 500Ah. 

E-bike, novi način zabave i prevoza.

Samsung Galaxy Note 10+

Važno mi je da fleksibilno koristim svoje vrijeme.

Bilo kada, bilo gdje, uz m-bank Vaša Banka je uvijek uz Vas. 

Nagrađujemo praktične navike naših klijenata sa mobilnim telefonom najnovije generacije, Samsung Galaxy Note 10+. Sa S Pen okovkom koja ima senzore u šest osi predstavlja pravi čarobni štapić. Učestvujte u nagradnoj igri UniCredit Bank Banja Luka i osvojite najnoviji model smart telefona. 

Smart Watch Samsung Galaxy

Važno mi je da jednostavno koristim prednosti tehnologije.

Bez novčanika, kartice i interneta!

Uz novu funkcionalnost m-bank aplikacije jednostavno i sigurno plaćajte mobilnim telefonom na prodajnim mjestima. M-kartica predstavlja sve prednosti koje nam tehnologija donosi. Praktično plaćanje uz maksimalnu zaštitu. Plaćajte m-katicom na prodajnim mjestima i osvojite jednu od sedmičnih nagrada, pametni sat Samsung Galaxy.

Smart watch Samsung Galaxy je spoj tehnologije, praktičnosti i prirodnog osjećaja nošenja analognog sata u jednom paketu. Upotpunite život detaljima koji prave razliku i koristite prednosti tehnologije za kvalitetniju i jednostavniju svakodnevicu. 

Kako osvojiti glavne nagrade?

- Pravo na učešće u izvlačenju glavnih nagrada 3xE-bike Ghost i 3x Samsung Galaxy Note 10+  imate ukoliko ste korisnik naše m-bank mobilne aplikacije i istu aktivno koristite tokom mjeseca oktobra, novembra i decembra 2019. godine.

- Kako ugovoriti m-bank možete pogledati ovdje ili se obratite ličnom bankaru u najbližoj Filijali UniCredit Bank Banja Luka.

- Aktivno korištenje m-bank aplikacije podrazumijeva da u toku trajanja nagradne igre (oktobar, novembar, decembar) a do trenutka izvlačenja, izvršite u kontinuitetu minimalno jednom mjesečno jednu od sljedećih aktivnosti:

  • logovanje u aplikaciju mobilnog bankarstva radi provjere stanja po računu, kursne liste, lokacija Filijala i bankomata ili upotrebe kalkulatora valuta;
  • koristite neke druge funkcionalnosti aplikacije kao što su plaćanje mjesečnih obaveza ili uplate na štedni ili neki drugi račun;
  • beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom putem m-kartice (na POS uređaju).

- Kako jednostavno koristiti m-bank možete pogledati ovdje.

Kako osvojiti sedmične nagrade?

Pravo na učešće u izvlačenju sedmičnih nagrada 8xSmart Watch Samsung Galaxy ostvarujete ukoliko ste korisnik naše Debit MasterCard kartica i m-bank mobilne aplikacije i ukoliko tokom mjeseca oktobra, novembra i decembra 2019. godine budete minimalno jednom sedmično izvršili beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom putem m-kartice.

Kako ugovoriti i jednostavno koristiti m-karticu možete pogledati ovdje.

Izvlačenje dobitnika sedmičnih nagrada će vršiti na sedmičnom nivou, a podaci o dobitniku će biti objavljeni na web stranici Banke i viber zajednici. Viber zajednici se možete priključiti klikom na ovaj link.

- Vršenjem beskontatnog plaćanja putem m-kartice pored ispunjavanja uslova za osvajanje sedmičnih nagrada, automatski ispunjavate i uslove za osvajanje glavnih nagrada! 

Objava dobitnika

Podaci o dobitnicima glavnih nagrada u okviru nagradne igre pod nazivom „Moja nagrada za praktične navike“ biće objavljeni u roku od 7 dana od dana izvlačenja u dnevnim novinama dostupnim na području Republike Srpske i ovoj web stranici Banke. Podaci o dobitnicima sedmiče nagrade u okviru nagradne igre „Moja nagrada za praktične navike“ biće objavljene svakog ponedjeljka do 16h za prethodnu sedmicu na web stranici Banke i viber zajednici. Viber zajednici se možete priključiti klikom na ovaj link.

 

DOBITNICI SEDMIČNIH NAGRADA

Datum izvlačenja Ime i prezime Grad/Opština 
21.10.2019. Aleksandar Stjepanović Banja Luka
28.10.2019. Žarko Cvijić Gradiška
04.11.2019. Ivan Jovičić Šekovići
11.11.2019. Živko Vukoman  Banja Luka 

 

Rješenje o priređivanju nagradne igre "Moja nagrada za praktične navike" možete preuzeti ovdje

Pravila nagradne igre možete preuzeti ovdje. 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo