Mastercard Online utorak - Cinestar

Za dvije ulaznice kupljene online sa Mastercard ili Maestro karticom dobivate jednu ulaznicu gratis, koju možete iskoristiti za bilo koji naredni utorak u roku od 30 dana od kupovine.

Saznaj više o Cinestar pogodnostima.

 

 

 

Mastercard - Happy Monday

Happy Monday - Cinestar i Cinema City

PONEDJELJKOM KINO ULAZNICA GRATIS!

Svakog ponedjeljka u multipleksima Cinestar (Banja Luka, Tuzla, Bihać i Mostar) i Cinema City (Sarajevo) za plaćanje jedne ulaznice beskontaktnom Debit Mastercard karticom UniCredit Bank, drugu ulaznicu dobivate na dar!

Saznajte više o Cinestar i Cinema City pogodnostima.

 

 

VISA - Put sa Visa karticom je čista desetka!

Kupovinom sa Visa karticama u internet prodavnici ekupi.ba ostvarujete 10% popusta na raznovrsnu putnu ponudu.

Ponuda je važeća od 01.11. do 20.11.2019. godine, za prvih 500 kupaca.

Popust se odnosi na sljedeće kategorije proizvoda: auto gume, navigacije, autosjedalice, putni krevetići, mobiteli, oprema za automobile, sportski satovi, foto aparati i kamere.

 

 

 

VISA - Popusti za odabrane događaje

Kupovinom sa Visa karticama možete ostvariti 15% popusta za online plaćanje ulaznica za odabrane događaje iz svijeta umjetnosti, muzike i sporta koji se nalaze u ponudi visa.kupikartu.ba

Period trajanja akcije je od 15.11.2019 do 30.06.2020. godine.

 

 

 

 

M-kartica

U samo par koraka svoju Mastercard karticu možete pretvoriti u m-karticu i plaćati mobilnom telefonom na prodajnim mjestima. 

Svi korisnici m-kartice ostvaruju popust od 5% i 10% na svaku kupovinu u Kort marketu, knjižari Kultura i zlatari Celje TC Delata Planet. Saznaj više

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo