Skip to main content
OPŠIRNIJE

Devizno poslovanje

Uz široku paletu deviznih i proizvoda za zaštitu od deviznog rizika pravnim licima nudimo pouzdan i profesionalan odnos,kao i besplatno struktuiranje proizvoda i usluga prema specijalnim zahtjevima klijenata.


OPŠIRNIJE

Tržište kapitala

UniCredit Broker posluje na Tržištu kapitala Republike Srpske od samog njegovog osnivanja i početka rada  Banjalučke berze (2001. godine).

Članovi smo i akcionari Banjalučke berze i Centralnog registra hartija od vrijednosti a.d. Banja Luka. Odjeljenje danas posluje u okviru sektora Finansijskih tržišta u UniCredit banci a.d. Banja Luka. Već devetu  godinu  za redom smo vaš  pouzdan partner  na tržištu kapitala RS.


Finansiranje i fondovi

Na području financiranja pružamo širok spektar proizvoda, od onih najjednostavnijih do kompleksno strukturisanih rješenja finansiranja. Vodeći evropski organizator izdavanja obveznica UniCredit je ponosan što djeluje na međunarodnom i domaćem tržištu kapitala.

Transakciono bankarstvo

UniCredit je vodeći provajder transakciono-bankarskih usluga finansijskim institucijama, i nudi širok spektar proizvoda iz upravljanja gotovinom i korespodentnog bankarstva.

Finansijska tržišta

UniCredit je posvećen evropski igrač, koji povezuje finansijske institucije sa FX, kamatnim stopama, robama, akcijama ili kreditnim tržištima. Neuporedivo prisustvo na tržištu centralne i istočne Evrope čini nas najpoželjnijim provajderom likvidnosti u lokalnim valutama, uz ponudu konkurentne cijene na ragionalnom nivou. Zahvaljujući rasprostranjenoj mreži, u stanju smo našim klijentima ponuditi globalne mogućnosti proizvoda sa lokalnim poznavanjem tržišta.

Investiciono bankarstvo

UniCredit Grupa je prisutna na finansijskim tržištima Evrope i cijelog svijeta, nudeći klijentima širok spektar instrumenata za upravljanje finansijskim rizicima kojima su izloženi učesnici otvorenog tržišta.

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili