Skip to main content

Beskontaktna Debit MasterCard kartica

Predstavljamo Vam karticu za novi i brži način plaćanja!

Međunarodno prihvaćena platna kartica koja vlasnicima tekućeg računa i njihovim opunomoćenicima omogućuje jednostavan i siguran pristup novcu sa tekućeg računa, bez obzira gdje se nalazili.

Najbrže plaćanje i manje zadržavanje u redovima – jednostavnim prislanjanjem kartice na odgovarajući POS uređaj obavljate beskontaktna plaćanja.


Ova kartica Vam omogućava:

  • Kupovinu proizvoda i usluga bez naknade - plaćanje putem POS terminala na svim prodajnim mjestima u zemlji s istaknutim znakom brenda kartice.
  • Beskontaktna plaćanja - na POS terminalima koji podržavaju ovu mogućnost obavljate plaćanja u nekoliko sekundi samo prislanjanjem kartice na POS terminal. Na prodajnim mjestima koja još uvijek nemaju beskontaktni terminal kartica radi kao obična debitna kartica (umetanjem u POS terminal).
  • Isplatu gotovine bez naknade - na svim bankomatima Banke u zemlji i na više od 19.000 bankomata članica UniCredit Grupe.
  • Uplatu sredstava na račun - putem uplatno-isplatnih bankomata UniCredit Bank Banja Luka.
  • Potpunu kontrolu troškova - u svakom trenutku stanje na računu možete provjeriti putem bankomata UniCredit Bank Banja Luka ili e-ba usluge.

Preuzmite letak

Mobile Phones
M-bank

aplikacija mobilnog bankarstva!

ili
Spinning wheel animation

Loading