Osnovni Modula paket za studente 0,00 KM

za čitav period trajanja studiranja!

Aplikacija mobilnog bankarstva m-bank

  • Plaćaš redovno svoju školarinu, kupuješ preko interneta, a počeo/la si plaćati i režije?

Sa osamostaljivanjem moraš naučiti i upravljati svojim finansijama. Učini to mobilnim telefonom i sa stilom uz aplikaciju m-bank. Sa samo tri jednostavna klika, nakon što otvoriš tekući račun, instaliraj aplikaciju koju kao student uz Modula paket za čitav period trajanja studiranja dobijaš za 0 KM, i plaćaj račune iz svoje sobe ili dok si sa prijateljima na kafi... jer toliko toga „važnijeg“ imaš od čekanja u redu.

Debit MasterCard beskontaktna

  • Želiš besplatno beskontaktnu MasterCard karticu?

Svrati u najbližu filijalu UniCredit Bank Banja Luka i ugovori svoj Modula paket koji je za studente (uz potvrdu o studiranju) za čitav period trajanja studiranja dostupan za 0 KM! Opet uz Modula paket MasterCard Beskontaktna kartica je za tebe besplatna. Osim toga, ova kartica ti omogućava beskontaktno plaćanje, u nekoliko sekundi, kao i isplatu gotovine bez naknade - na preko 150 UniCredit bankomata u zemlji ili na više od 19 000 UniCredit bankomata širom Evrope.

Tekući račun

  • Želiš imati karticu i kupovati online?

Za sve to ti je potreban tekući račun, u sklopu Modula paketa. Da imaš sopstveni PayPal račun i debitnu karticu za plaćanje, dođi u UniCredit Bank Banja Luka sa ličnom kartom i potvrdom da si student i jednostavno otvori tekući račun koji za čitav period trajanja studiranja iznosi 0 KM.

Spinning wheel animation

Loading